Nieuws

GroenLinks aan den IJssel kiest nieuw bestuur

Nadat oud voorzitter Gijs van Soest bekend had gemaakt niet verder te willen als voorzitter en penningmeester Elbert Raadsen fractievoorzitter van de capelse GroenLinks fractie is geworden moesten er twee nieuwe gezichten komen in het bestuur.

Lees verder

Monirah Schep ziet af van raadszetel

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart jl. heeft GroenLinks in Capelle aan den IJssel het mooie resultaat van twee zetels geboekt. Eén van die zetels kwam toe aan Monirah Schep, nummer 5 op de lijst, die met voorkeurstemmen gekozen werd. Zij maakt nu bekend deze zetel niet in te nemen.

Lees verder

Even voorstellen: Elbert Raadsen

De verkiezingen staan voor de deur en vandaag is de beurt aan onze lijsttrekker Elbert Raadsen om zich voor te stellen. Elbert is iemand die trouw blijft aan zijn principes en beloften. Ook is Elbert in het verleden door zijn inzet bij het Energie Collectief Capelle bezig geweest met het verduurzamen van Capelle aan den IJssel.

Lees verder

Even voorstellen: Marijn Snijders

21 Maart is het zo ver, gemeenteraadsverkiezingen. In onze rubriek Even voorstellen laten wij jou daarom kennismaken met onze kandidaten. Vandaag is het de beurt aan onze nummer twee op de kandidatenlijst, Marijn Snijders, om zich voor te stellen.

Lees verder

Pagina's