Nieuws

Monirah Schep ziet af van raadszetel

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart jl. heeft GroenLinks in Capelle aan den IJssel het mooie resultaat van twee zetels geboekt. Eén van die zetels kwam toe aan Monirah Schep, nummer 5 op de lijst, die met voorkeurstemmen gekozen werd. Zij maakt nu bekend deze zetel niet in te nemen.

Lees verder

Even voorstellen: Elbert Raadsen

De verkiezingen staan voor de deur en vandaag is de beurt aan onze lijsttrekker Elbert Raadsen om zich voor te stellen. Elbert is iemand die trouw blijft aan zijn principes en beloften. Ook is Elbert in het verleden door zijn inzet bij het Energie Collectief Capelle bezig geweest met het verduurzamen van Capelle aan den IJssel.

Lees verder

Even voorstellen: Marijn Snijders

21 Maart is het zo ver, gemeenteraadsverkiezingen. In onze rubriek Even voorstellen laten wij jou daarom kennismaken met onze kandidaten. Vandaag is het de beurt aan onze nummer twee op de kandidatenlijst, Marijn Snijders, om zich voor te stellen.

Lees verder

Even voorstellen: Monirah Schep

De verkiezingen komen er aan, nog vijf weken en dan kiest Capelle aan den IJssel haar nieuwe gemeenteraad. In aanloop naar de verkiezingen laat GroenLinks je kennis maken met een aantal kandidaten van de lijst. Vandaag is de beurt aan nummer vijf op de lijst, Monirah Schep.

Lees verder

Even voorstellen: Geert van Vliet

De verkiezingen komen er aan, nog zeven weken en dan kiest Capelle aan den IJssel haar nieuwe gemeenteraad. In aanloop naar de verkiezingen laat GroenLinks je doormiddel van de nieuwe rubriek "Even voorstellen" kennis maken met de top 3 van de lijst. Vandaag is het aan de nummer drie op de lijst, Geert van Vliet, om het spits af te bijten.

Lees verder

Pagina's